Tak! Możesz to zrobić w dwóch osobnych transakcjach. Pamiętaj żeby sprawdzić ilość dostępnych miejsc dla danego ogłoszenia.
Tak! Jeśli parking nie został opłacony w czasie 15 minut od zarezerwowania nadal jest dostępny dla innych użytkowników w wyszukiwarce.
Twoja opłata składa się na opłatę dla Gospodarza parkingu i prowizję na utrzymanie serwisu PewnyParking. Otrzymasz potwierdzenie o transakcji z serwisu PayU po kompletnej płatności oraz e-mail potwierdzający rezerwację.
Absolutnie nie, koszt podany na stronie jest ceną całkowitą za parking w danym terminie.
Nie musisz! Chyba że wymaga tego Gospodarz parkingu. Gospodarz parkingu jest automatycznie informowany o pojawieniu się nowej rezerwacji na jego profilu.